Restaurant Marktzicht in Hoofddorp


Restaurant Marktzicht
Marktplein 31
2132DA Hoofddorp
Telefoon: 023-5612411


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*


Bij Restaurant Marktzicht kunt u Frans, Hollands, Internationaal eten. Restaurant Marktzicht is gevestigd aan de Marktplein te Hoofddorp. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Bijzonderheden:

Marktzicht is een restaurant voor gasten die zich gastvrij en culinair willen laten verwennen. U kunt genieten van een lekkere zakelijke lunch of een romantisch avondje uit in het tijdstempo dat u aangeeft! En dat alles in een ongedwongen sfeer met verras

Meer informatie over Restaurant Marktzicht:

Welkom op de geheel vernieuwde website van Restaurant Marktzicht.

Met onze nieuwe site zult u merken dat er veel meer mogelijk is dan met de oude website. Snelle en directe informatie betreffende wijnen, menu's, buffetten private diner's etc etc. Iedere week een nieuwe poll. Ook kunt u nu kiezen tussen twee 'Templates' oftewel u kunt het uiterlijk van de site aanpassen aan uw eigen smaak.

Natuurlijk hebben we ook weer de mogenlijkheid gemaakt van een gastenboek zodat u als trouwe bezoeker van ons restaurant uw mening kunt delen met de rest van de wereld. Let er wel op dat u alleen een reactie in het gastenboek kunt plaatsen als u een geregistreerd lid bent van onze site. Registreren waarom? In de eerste plaats omdat u dan iets meer mogenlijkheden heeft met onze site, ten tweede staat u dan automatisch in ons bestand en ontvangt u onze nieuwsbrief via e-mail met leuke en interessante gastronomische nieuwtjes.

Zoals u kunt zien werkt Restaurant Marktzicht nu ook online aan haar ontwikkeling en zullen de mogelijkheden in de toekomst verder uitgebreid worden zodat u als gast van ons restaurant gewoon vanuit uw luie stoel kunt blijven genieten van wat wij u te bieden hebben.


Met vriendelijk groet,

Directie Restaurant Marktzicht


Openingstijden:

Maandag:10.00 - 00.30
Dinsdag:10.00 - 00.30
Woensdag:10.00 - 00.30
Donderdag:10.00 - 00.30
Vrijdag:10.00 - 00.30
Zaterdag:11.00 - 00.00
Zondag:00.00 - 00.30


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL