Maison de la Crêpe in Delft


Maison de la Crêpe
Nieuwe Langendijk 59
2611VJ Delft
Telefoon: 015-2128989

Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*


Bij Maison de la Crêpe kunt u Crepes, Frans eten. Maison de la Crêpe is gevestigd aan de Nieuwe Langendijk te Delft. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Meer informatie over Maison de la Crêpe:

Gesitueerd in een gerenoveerde stadsboerderij in het centrum van de stad Delft vindt u de eerste authentieke Franse crêperie van Nederland. Maison de la Crêpe biedt u de gelegenheid om nu ook in Nederland te genieten van traditionele Franse crêpes en galettes.

Laat u verrassen door onze grote variatie van galettes. De hartige variant van crêpes gemaakt van boekweit en gevuld met diverse lekkernijen. Wij hebben diverse vlees, vis en vegetarische varianten op ons menu staan en de galettes zijn daarnaast ook nog eens gluten-vrij!

Voor de liefhebbers van zoetigheid hebben wij eveneens een niet te missen aanbod van heerlijke crêpes. Flinterdun en traditioneel bereid zullen zij uw smaakpapillen doen prikkelen.

Maison de la Crêpe is het ideale adres om van uw lunch, high-tea en diner een bijzondere aangelegenheid te maken. Wij staan met open armen klaar om u te mogen ontvangen.


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL