Le Garage in Amsterdam
Le Garage
Ruysdaelstraat 54
1071XE Amsterdam
Telefoon: +31-(0)20-6797176


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*


Bij Le Garage kunt u Eetcafe, Frans, Gemengd, Hollands eten. Le Garage is gevestigd aan de Ruysdaelstraat te Amsterdam. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Meer informatie over Le Garage:

Restaurant 'Le Garage' was, zoals de naam al doet vermoeden, ooit een garage.
De parallel wordt duidelijk, als we bedenken dat een restaurant eigenlijk een plaats is waar mensen worden gerepareerd cq. gerestaureerd.
'Je komt duf en dor door de dagelijkse sleur binnen, maar gaat fris en opgekrikt weer naar buiten', dat is het vak van restaurateur. Een mensenvak van kijken, voelen en glimlachen.

De mensen moeten bij je willen zijn, wij van 'Le Garage' proberen ons te onderscheiden door juist dat welkom, ondersteund door vakmanschap in de keuken, wijnadvies en sfeer.
Op 1 april 1990 werd het ontwerp van vriend en huisarchitekt Cees Dam, bekend van onder andere het muziektheater, geopend met een grootse partij, 1000 gasten waren er, en nog steeds is het restaurant een 'hot-place' waar veel artiesten, TV-sterren, reclame grootheden, sportidolen en gasten-van-alledag komen. Graag komen, want het is nog steeds moeilijk er een tafel te bemachtigen.
Zien en gezien-worden samen met smakelijke gerechten en vrolijke wijnen, hét recept voor een heerlijke avond uit.


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL